Vi statet dagen i Maskinisten med noen familie-venner.Vi ble ganske mange, men tok ikke kameraet med så har ikke noen bilder..

Så dro vi videre hjem, og så litt etterpå ble det fakkeltog til Rensåsen for å se på rakettene der. 

Der fikk jeg møtt Filip, Julie og Henriette for siste gang i 2013 og fikk ønsket dem godt nytt år og sånt, så det var veldig koselig.

Så etter rakettene var det rett hjem og ordne oss før vi dro til Ulrikke og familien og spiste kalkun og koste oss. Når klokken nærmet seg 12, gikk jeg, Ulrikke og Victoria opp på tyskerhaugen for å få usikt over byen. 

Det var noen folk der, det var masse raketter, og vi poppet en alkoholfri cider akkurat på 00:00, mens vi ønsket oss noe for det kommende året.

Etterpå gikk vi hjem igjen og ønsket alle de andre ett godt nyttår.

Så tilslutt bare koste vi oss til vi dro hjem igjen, og har sovet som en stein i natt, men til tross for det så la jeg meg ikke før kl 5 hehe...


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noErica Jørgensen
16 - Bodø


Add meg
Arkiv


· Juni 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013Kategorier


· Bilder · BloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.noDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits